2. Kan du lära dig Tai Chi från en DVD? 2016-07-29T02:31:01+00:00
Loading ...

2. Kan du lära dig Tai Chi från en DVD?

"Ja, du kan, jag har träffat många människor som gjorde så briljant." Dr Lam

© Tai Chi Productions 2007. Alla rättigheter förbehållna. Du kan kopiera den här artikeln för utbildningsändamål men inte för någon kommersiell vinst. Till exempel kan du ge en kopia av den här artikeln till din avgift för betalande studenter och konferensdeltagare, förutsatt att du inte tar ut en avgift för den.

Böcker är ovärderliga i lärandet, och utan dem skulle vårt samhälle aldrig utvecklas till var vi är nu. Instruktions DVD har betydande fördelar framför böcker, speciellt när du lär dig en rörelsebaserad övning som tai chi. Mina senaste DVD-skivor är utformade som virtuella lektioner, du känner dig som om du är med mig i min klass. Du har extra fördelar än mina klassdeltagare - du kan stoppa mig när som helst, upprepa någon del och du kan gå till något segment du önskar.strand
 
I dessa DVD-skivor guidar jag dig, steg för steg, genom varje rörelse. Jag kommer att lära dig formerna från olika vinklar - med närbilder, repetitioner och diagrammatiska illustrationer - samtidigt som du delar varje formulär i små sektioner så att du kan följa med lätthet. Under hela lektionen kommer jag att förklara tai chi-principerna och hur man använder dem för att förbättra din tai chi.
 
I slutet av DVD-skivan demonstrerar jag hela uppsättningen med både fram- och baksidor, så att du kan följa med mig och träna med mig så ofta du vill.
 
Under årens lopp har jag träffat många människor som har lärt tai chi från mina instruktions DVD och får stor njutning och bättre hälsa. Du kan läsa verkliga historier om dem varje månadnyhetsbrev. En dam berättade för mig att hennes artrit försämras och känns gammal, då lärde hon mig Tai Chi för artrit genom min DVD. Hon säger att hennes artrit-smärta var lättad och energiserad och nu njuter av hennes liv igen - hon slutar med "Jag är 99 år gammal".TCA 220new
 
Det idealiska sättet att lära sig är naturligtvis att ha den bästa läraren, den bästa boken och den lämpligaste DVD-skivan. Många sa till mig att de skulle lära sig mer från en välproducerad DVD än en dålig lärare. En brasätt att ta reda på är att prova!
 
 
Fördelar med DVD-skivor
 • Du kan upprepa samma rörelse så ofta som du behöver.
 • Du kanske inte hittar en lärare som passar dig. Men du kan prova många DVD-skivor.
 • En bra DVD kan komplettera dina lektioner mest effektivt
 • Det är relativt billigt att köpa
 • Du kan ändra din DVD när som helst. Det är lättare att jämföra DVD-skivor än lärare.
 • Det ger dig möjlighet att arbeta med några av de bästa instruktörerna.
 • Du kan se inspirerande föreställningar från bra DVD.
 • Du är fri att välja din favoritundervisningstil.
 • De kan användas som lärande hjälp tillsammans med ansikte mot ansikteundervisning.
 • Du kan gå över poäng från din klass som du har glömt.
 • En välproducerad DVD tog enorm tid, energi, passion, expertis och kostnad, du kan få alla fördelar med mycket liten kostnad.

 

Mer information:TCE DVD Cover220

 
Denna artikel kan läsas i Arabic

Håll dig uppdaterad med nyheter, händelser och mer.

Anmäl dig till den gratis Tai Chi för hälso-nyhetsbrevet