Ett meddelande från Dr Paul Lam 2018-04-18T23:37:06+00:00
Loading ...

Ett meddelande från Dr Paul Lam

 

Hej och välkommen!

Runt 1974 när jag tog examen från läkarskolan blev min artrit sämre. Jag tog upp Tai Chi för att hjälpa mig att hantera tillståndet. Det har förändrats och är fortfarande för mig. Tai Chi har förvandlat mitt liv och gjort det möjligt för mig att njuta av min utvalda och upptagna livsstil. Jag har sett samma imponerande resultat med tusentals människor genom åren. Tai Chi belönar dem som hjälper sig själva.Dr Paul Lam på Tai Chi för Diabetes instruktörers träningsklass i Indiana USA 2006Jag tycker om att öva Tai Chi och alltid ha en uppmaning att dela den med andra.

Runt 1993 frågade en elev om han kunde göra en video av mig att använda som ett lärande verktyg. Det började mig på väg att göra instruktionsvideoer, där började jag producera DVD, skrev böcker om undervisning och Tai Chi och har av 2015 producerat många bästsäljande titlar över hela världen.

Vårt uppdrag är att producera användbart material för att förbättra din hälsa, livskvalitet och Tai Chi-nivå. Du hittar våra instruktions DVD-skivor lätt att följa, mycket användarvänliga och effektiva. Vårt team är mycket glada att få många positiva återkopplingar via e-post, brev och från många människor jag träffade runt om i världen. Tack så mycket!

Produktionen av kvalitetsmaterial kräver mycket tid såväl som en samordnad insats från olika experter - mitt Tai Chi-team, de medicinska och filmande proffs. Det är ett arbete av passion och kärlek från vårt team. Vi är väldigt stolta över vårt arbete och är mycket glada att få några förslag på förbättringar.
 

Våra produkter är tillgängliga runt om i världen med huvudkontor i min hemstad - Sydney. Känn dig fri att kontakta mig eller vårt kontor på service@taichiproductions.com för eventuella förfrågningar.

Jag ser fram emot att träffa dig en dag i mina globala workshops.
 

Med vänliga hälsningar,

Paul Lam

Dr Paul Lam, pensionär familjedirektör, Tai Chi för hälsoinstitutet Tai Chi Productions
 
Relaterad artikel:
 

Håll dig uppdaterad med nyheter, händelser och mer.

Anmäl dig till den gratis Tai Chi för hälso-nyhetsbrevet